Volle maan ritueel: De kracht van Artemis – Rozenmaan in Boogschutter

De Rose Moon of Rozenmaan wordt soms ook Aardbeimaan genoemd of Sterke Zonnemaan. De rozen staan in bloei, maar ook de aardbeien zijn klaar om geplukt te worden. Ze staan voor de eerste vruchten waarvan we reeds kunnen genieten na het werk dat we de afgelopen maanden hebben verricht.

De Boogschutter staat oa voor vrijheid, avontuur en plezier. We hebben ons tijdens dit ritueel gefocust op de vrijheid die we hebben om met plezier op avontuur te gaan en te zien wat we in onze projecten nog allemaal kunnen doen en bewerkstelligen. Vanaf het moment dat we beseffen dat we steeds en op elk moment, in elke situatie de vrijheid hebben om te kunnen kiezen (wat te doen of hoe hierop te reageren), kunnen we met plezier uitkijken naar wat het leven als avontuur te bieden heeft.

De Godin Artemis is een toonbeeld van de wilde vrouw in haar avontuur. Elk van ons heeft een levensverhaal. En net als de mythes die we allemaal zo graag lezen en zien, is ook ons leven een mythe avontuur. De heldin/held komt obstakels tegen en weet deze te overwinnen. We hebben allemaal de vrijheid van de wilde vrouw in ons om als heldinnen in onze persoonlijke mythe het avontuur te beleven en er plezier in te vinden. Volgens sommigen is het niet gelukkig zijn dat het doel is in het leven, maar JOY, plezier en genieten van het avontuur. We nodigden de Godin Artemis uit en vroegen haar om Haar kracht ons bij te staan en ons vrijheidsgevoel, onze wilde vrouw in onszelf in blijheid te versterken, zodat we ons avontuur kunnen betreden met Haar zegen en bescherming.

#vollemaanritueel #tempelvanisis #artemis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.