Volle maan ritueel: De kracht van Flora – Bloemenmaan in Schorpioen

De Flower Moon of Bloemenmaan valt dit jaar samen met Beltane. De wereld laat nu zijn volle bloei zien, de schoonheid van het zijn. Want de bloesems, de bijen en de vlinders stellen zich geen vragen bij het werk dat ze doen. Ze zijn en bloeien omdat ze zijn.

Tijdens ons leven komen we conditioneringen en gedachten tegen die ons op ons pad blokkeren om eenvoudig te zijn en te bloeien. Schorpioen, waarin de maan nu staat, helpt ons hierbij; om ons te laten zien wat ons blokkeert en we niet beseffen en helpt ons om dit weg te werken, los te laten.

De Godin Flora wordt tijdens deze dagen met festiviteiten geëerd. Ze staat symbool voor het openbloeien van de wereld, de natuur en onszelf, ze laat ons het potentieel zien. Ze is de hoop, de energie en het geloof op een overvloedige oogst in de zomer. Ze geeft energie om ook jezelf te laten openbloeien en in jezelf te geloven en in een vruchtbaar en overvloedig leven. We nodigden de Godin Flora uit tijdens het ritueel om ons kracht te geven zodat we konden vrijlaten wat we niet langer nodig hebben, om ons te zuiveren en ons de vrijheid te schenken zodat we onze ware zelf tot bloei konden laten komen.

#vollemaanritueel #tempelvanisis #flora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.