Volle maan ritueel: De kracht van Ma’at – Roze maan in Weegschaal

We zijn vandaag samengekomen om de volle maan van deze maand te vieren en die wordt de Pink moon of Roze maan genoemd. Dit is de eerste volle maan van de lente dit jaar. De bloesems gaan weldra open en de vogels beginnen hun nest klaar te maken voor de eieren. We gaan van interne bezinning tijdens de winter naar het aftoetsen van onze projecten met de buitenwereld.

Deze volle maan staat in teken van Weegschaal, de balans. De balans die we nodig hebben tussen het zijn in eigen kracht en het aanwezig zijn in relaties met anderen.

We vroegen de aanwezigheid van de Godin Ma’at tijdens het ritueel. Zij ondersteunde ons om die balans te vinden en tevens om de juiste mensen en voedzame relaties op ons pad te brengen om onze projecten dit jaar te kunnen verwezenlijken.

#vollemaanritueel #tempelvanisis #maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.