Volle maan ritueel: De kracht van Persephone – Wormmaan in Maagd

We zijn vandaag samengekomen om de volle maan van deze maand te vieren en die wordt Wormmaan genoemd. De koudste maand van het jaar is achter de rug en de aarde begint terug op te warmen en de wormen worden actief en komen naar boven om de zon te begroeten. De dagen zijn al duidelijk langer sinds Midwinter. Niet lang meer en de Lente is in het land. Dit is de laatste volle maan in het winterseizoen. Vorige keer hebben we de zaden en projecten in onszelf bekeken.

Vandaag staat de volle maan in teken Maagd, en dit helpt ons om te organiseren en te plannen, zodat we in de zomer onze projecten kunnen omzetten in actie.

We riepen tijdens het ritueel de Godin Persephone aan, daar Zij zich elk jaar voorbereidt vanuit de Onderwereld om de Lente opnieuw aan te wakkeren. Zij hielp ons om de kracht in onszelf aan te spreken om onze projecten voor te bereiden: zelfdiscipline en zelfvertrouwen.

#vollemaanritueel #persephone #tempelvanisis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.